حمص الشام بالشطة والليمون والكمون:
المقادير: نص كيلو حمص شام - 3 ملعقة ص ملح - فلفل - كمون - شطة - بصلة متوسطة - 2 فص ثوم متوسط - 1 طماطم صحيحة - ملعقة كبيرة صلصة (معجون طماطم) - ليمون
الطريقة: ينقى حمص الشام ويغسل جيداً وينقع فى ماء قبلها بيوم
فى اليوم التالى نضع حمص الشام ونغطيه بالماء ويعلو عنه بحوالى 5 سم
ونضع البصلة مقطعة اربع وفصين الثوم والملح والفلفل والكمون والطماطماية وملعقة الصلصة على النار حتى يستوى
ثم ننشل البصلة والثوم والطماطم
توضع عليه الشطة وكمون مرة ثانية ويعصر عليه ليمون ويؤكل بالهناء والشفاء
يعتبر حمص الشام من الأكلات المفضلة فى الشتاء لأنه يبعث على الدفء وله فوائد عظيمة وكثيرة
************************
Homs Sham chili , lemon and cumin :Ingredients: text kilo Homs Cham - 3 p spoon salt - pepper - cumin - activities - medium onion - 2 medium garlic cloves - 1 tomato correct - a large spoon sauce ( tomato paste ) - LemonMETHODS: purified Homs, Syria and wash thoroughly and soak in water the day beforeThe next day we put Homs, Syria and Ngtih with water and topped him by about 5 cmKeep the onion and cut four lobes and garlic , salt, pepper , cumin, and spoon the sauce Tamatmih on the fire until sitsNncl then the onion , garlic and tomatoesPlaced upon chilli and cumin again and pressed him lemon and eaten Very good work and healing
Homs is the favorite dishes of the Levant in the winter because it is a source of warmth and has great benefits and many
المقادير: نص كيلو حمص شام - 3 ملعقة ص ملح - فلفل - كمون - شطة - بصلة متوسطة - 2 فص ثوم متوسط - 1 طماطم صحيحة - ملعقة كبيرة صلصة (معجون طماطم) - ليمون
الطريقة: ينقى حمص الشام ويغسل جيداً وينقع فى ماء قبلها بيوم
فى اليوم التالى نضع حمص الشام ونغطيه بالماء ويعلو عنه بحوالى 5 سم
ونضع البصلة مقطعة اربع وفصين الثوم والملح والفلفل والكمون والطماطماية وملعقة الصلصة على النار حتى يستوى
ثم ننشل البصلة والثوم والطماطم
توضع عليه الشطة وكمون مرة ثانية ويعصر عليه ليمون ويؤكل بالهناء والشفاء
يعتبر حمص الشام من الأكلات المفضلة فى الشتاء لأنه يبعث على الدفء وله فوائد عظيمة وكثيرة
************************
Homs Sham chili , lemon and cumin :Ingredients: text kilo Homs Cham - 3 p spoon salt - pepper - cumin - activities - medium onion - 2 medium garlic cloves - 1 tomato correct - a large spoon sauce ( tomato paste ) - LemonMETHODS: purified Homs, Syria and wash thoroughly and soak in water the day beforeThe next day we put Homs, Syria and Ngtih with water and topped him by about 5 cmKeep the onion and cut four lobes and garlic , salt, pepper , cumin, and spoon the sauce Tamatmih on the fire until sitsNncl then the onion , garlic and tomatoesPlaced upon chilli and cumin again and pressed him lemon and eaten Very good work and healing
Homs is the favorite dishes of the Levant in the winter because it is a source of warmth and has great benefits and many




0 التعليقات:
إرسال تعليق