وصفة فطيرة اليقطين
المقادير: ¾ كوب سكر أبيض ½ ملعقة صغيرة ملح 1 ملعقة صغيرة من القرفة المطحونة ½ ملعقة صغيرة من الزنجبيل الأرض ¼ ملعقة شاي قرنفل أرضية 2 البيض 1 (15 أوقية) يمكن اليقطين هريس 1 (12 أوقية) يمكن حليب مخبوز 1 9 "فطيرة القشرة العميق (مرحلة ما قبل من صنع أو مزيج مربع)
طريقة العمل :
الخطوة 1: اضغط فطيرة القشرة إلى مدهون خفيفا 9 "صحن دائري. وقبل حرارة الفرن إلى 425 درجة. . في وعاء صغير تخلط معا السكر والملح والقرفة والزنجبيل والقرنفل والأرض الخطوة 2: في وعاء كبير وفاز البيض. ضجة في هريس اليقطين وخليط السكر / التوابل. يحرك تدريجيا في الحليب تبخرت حتى يتم الجمع بين الخليط جيدا وعلى نحو سلس. صب الخليط في فطيرة قذيفة. الخطوة 3: الفرن لمدة 15 دقيقة في 425 درجة. وبعد 15 دقيقة تقليل درجة الحرارة إلى 350 درجة وتخبز لمدة 40-50 دقيقة أو حتى سكينا إدراجها في المركز يخرج نظيف الخطوة 4: بارد لمدة 2 ساعة.
********************
Pumpkin Pie Recipe
Ingredients:
¾ cup white sugar
½ teaspoon salt
1 teaspoon ground cinnamon
½ teaspoon ground ginger
¼ teaspoon ground cloves
2 eggs
1 (15 ounce) can pumpkin puree
1 (12 ounce) can evaporated milk
1 unbaked 9” deep pie crust (pre-made or box mix)
Cooking Instructions:
Step 1: Press pie crust into a lightly greased 9” pie dish. Pre-heat the oven to 425 degrees. In a small bowl mix together sugar, salt, cinnamon, ginger, and ground cloves.
Step 2: In a large bowl beat eggs. Stir in pumpkin puree and sugar/spice mixture. Gradually stir in evaporated milk until mixture is well combined and smooth. Pour mixture into pie shell.
Step 3: Bake for 15 minutes at 425 degrees. After 15 minutes reduce temperature to 350 degrees and bake for 40-50 minutes or until a knife inserted into the center comes out clean.
Step 4: Cool for 2 hours.
المقادير: ¾ كوب سكر أبيض ½ ملعقة صغيرة ملح 1 ملعقة صغيرة من القرفة المطحونة ½ ملعقة صغيرة من الزنجبيل الأرض ¼ ملعقة شاي قرنفل أرضية 2 البيض 1 (15 أوقية) يمكن اليقطين هريس 1 (12 أوقية) يمكن حليب مخبوز 1 9 "فطيرة القشرة العميق (مرحلة ما قبل من صنع أو مزيج مربع)
طريقة العمل :
الخطوة 1: اضغط فطيرة القشرة إلى مدهون خفيفا 9 "صحن دائري. وقبل حرارة الفرن إلى 425 درجة. . في وعاء صغير تخلط معا السكر والملح والقرفة والزنجبيل والقرنفل والأرض الخطوة 2: في وعاء كبير وفاز البيض. ضجة في هريس اليقطين وخليط السكر / التوابل. يحرك تدريجيا في الحليب تبخرت حتى يتم الجمع بين الخليط جيدا وعلى نحو سلس. صب الخليط في فطيرة قذيفة. الخطوة 3: الفرن لمدة 15 دقيقة في 425 درجة. وبعد 15 دقيقة تقليل درجة الحرارة إلى 350 درجة وتخبز لمدة 40-50 دقيقة أو حتى سكينا إدراجها في المركز يخرج نظيف الخطوة 4: بارد لمدة 2 ساعة.
********************
Pumpkin Pie Recipe
Ingredients:
¾ cup white sugar
½ teaspoon salt
1 teaspoon ground cinnamon
½ teaspoon ground ginger
¼ teaspoon ground cloves
2 eggs
1 (15 ounce) can pumpkin puree
1 (12 ounce) can evaporated milk
1 unbaked 9” deep pie crust (pre-made or box mix)
Cooking Instructions:
Step 1: Press pie crust into a lightly greased 9” pie dish. Pre-heat the oven to 425 degrees. In a small bowl mix together sugar, salt, cinnamon, ginger, and ground cloves.
Step 2: In a large bowl beat eggs. Stir in pumpkin puree and sugar/spice mixture. Gradually stir in evaporated milk until mixture is well combined and smooth. Pour mixture into pie shell.
Step 3: Bake for 15 minutes at 425 degrees. After 15 minutes reduce temperature to 350 degrees and bake for 40-50 minutes or until a knife inserted into the center comes out clean.
Step 4: Cool for 2 hours.




0 التعليقات:
إرسال تعليق