حلوى سريعة
المقادير
صفار 6 بيضات
كوب وربع الكوب من السكر
كوب وربع الكوب من جبنة “ماسكربون”
كوب وثلاثة أرباع الكوب من الكريما المخفوفة والثقيلة
علبة من أصابع البسكويت السادة
ربع كوب من القهوة سريعة التحضير
الطريقة
يضاف صفار البيض مع السكر إلى وعاء يعلو وعاءً آخر يحتوي على الماء ويوضع على النار.
مع تحريكهما باستمرار، وذلك لمدّة 10 دقائق حتى يصبح الخليط ثقيلاً، ويميل لونه إلى لون الليمون الحامض.
ثم، تضاف جبنة “ماسكربون”، مع الخلط حتى يتجانس، فالكريما المخفوقة.
تقسم أصابع البسكويت إلى أنصاف، ترصّ في وعاء زجاجي كبير الحجم، وتدهن بالقهوة المذابة بقليل من الماء بواسطة الفرشاة.
ثم، تضاف نصف ملعقة كبيرة من الكريما فوق البسكويت وتدهن بالتساوي عليها.
بعدها، تضاف طبقة ثانية من أصابع البسكويت وتدهن بالقهوة، تعلوها طبقة الكريما
********************
Candy Links
Ingredients
6 eggs yolks
Cup and a quarter cup of sugar
Cup and a quarter cup of cheese " Mascarpon "
Cup and three-quarters of a cup of heavy cream and Almkhvofah
A box of biscuits fingers Gentlemen
A quarter cup of instant coffee
Way
Add the egg yolks with the sugar into a bowl and topped another bowl contains water and put on the fire .
With Thrikema constantly , for about 10 minutes until the mixture becomes heavy and tends to color to the color of limes .
Then , add the cheese " Mascarpon " , even confused with harmony , Valchrima whipped cream .
Fingers are divided into semi-finished biscuits , stacked in a large glass bowl size, and paint the coffee dissolved little water by brush.
Then , add half a tablespoon of cream over the biscuits and paint them evenly .
Then , add a second layer of paint fingers biscuits and coffee , topped with cream layer
المقادير
صفار 6 بيضات
كوب وربع الكوب من السكر
كوب وربع الكوب من جبنة “ماسكربون”
كوب وثلاثة أرباع الكوب من الكريما المخفوفة والثقيلة
علبة من أصابع البسكويت السادة
ربع كوب من القهوة سريعة التحضير
الطريقة
يضاف صفار البيض مع السكر إلى وعاء يعلو وعاءً آخر يحتوي على الماء ويوضع على النار.
مع تحريكهما باستمرار، وذلك لمدّة 10 دقائق حتى يصبح الخليط ثقيلاً، ويميل لونه إلى لون الليمون الحامض.
ثم، تضاف جبنة “ماسكربون”، مع الخلط حتى يتجانس، فالكريما المخفوقة.
تقسم أصابع البسكويت إلى أنصاف، ترصّ في وعاء زجاجي كبير الحجم، وتدهن بالقهوة المذابة بقليل من الماء بواسطة الفرشاة.
ثم، تضاف نصف ملعقة كبيرة من الكريما فوق البسكويت وتدهن بالتساوي عليها.
بعدها، تضاف طبقة ثانية من أصابع البسكويت وتدهن بالقهوة، تعلوها طبقة الكريما
********************
Candy Links
Ingredients
6 eggs yolks
Cup and a quarter cup of sugar
Cup and a quarter cup of cheese " Mascarpon "
Cup and three-quarters of a cup of heavy cream and Almkhvofah
A box of biscuits fingers Gentlemen
A quarter cup of instant coffee
Way
Add the egg yolks with the sugar into a bowl and topped another bowl contains water and put on the fire .
With Thrikema constantly , for about 10 minutes until the mixture becomes heavy and tends to color to the color of limes .
Then , add the cheese " Mascarpon " , even confused with harmony , Valchrima whipped cream .
Fingers are divided into semi-finished biscuits , stacked in a large glass bowl size, and paint the coffee dissolved little water by brush.
Then , add half a tablespoon of cream over the biscuits and paint them evenly .
Then , add a second layer of paint fingers biscuits and coffee , topped with cream layer




0 التعليقات:
إرسال تعليق