Crab Rangoons

Crab Rangoons-

المكونات:
12 أوقية من الجبن (في درجة حرارة الغرفة)
50 وان مغلفة طن
1 كوب التقليد سلطعون اللحوم (أو المعلبة)
2 بصل أخضر (مفروم)
¼ ملعقة صغيرة من مسحوق الثوم
½ ملعقة صغيرة من صلصة الصويا
1 بيضة (ضرب)
النفط (ل القلي)

: تعليمات الطبخ
الخطوة 1: في وعاء الجبن كريم كريم وصلصة الصويا والبصل الأخضر ومسحوق الثوم. . اثارة في لحم السلطعون (سرطان البحر في حالة استخدام التقليد ينبغي مقطعة إلى قطع) الخطوة 2: في وعاء منفصل فاز 1 بيضة. . وضع مجمع الوحشي حتى أنها تشكل شكل معين ووضع 1 ملعقة صغيرة على ملء أسفل وسط كل المجمع الخطوة 3: فرشاة زوايا الآخر من المجمع الوحشي مع خليط البيض. أضعاف خلال حواف المجمع لتشكيل مثلث وختم بإحكام. الخطوة 4: ديب يقلى rangoons على دفعات في 375 درجة لمدة 2-3 دقائق أو حتى تكتسب اللون البني الذهبي.

*********************
Crab Rangoons-

Ingredients:
12 ounces of cream cheese (at room temperature)
50 wan ton wrappers
1 cup imitation crab meat (or canned)
2 green onions (minced)
¼ teaspoon garlic powder
½ teaspoon soy sauce
1 egg (beaten)
oil (for frying)

Cooking Instructions:
Step 1: In a bowl cream the cream cheese, soy sauce, green onions and garlic powder. Stir in the crab meat (if using imitation crab it should be chopped into pieces).
Step 2: In a separate bowl beat 1 egg. Lay out a wanton wrapper so it forms a diamond shape and place 1 teaspoon of filling just below the center of each wrapper.
Step 3: Brush the opposite corners of the wanton wrapper with the egg mixture. Fold over the edges of the wrapper to form a triangle and seal tightly.
Step 4: Deep fry the rangoons in batches at 375 degrees for 2-3 minutes or until golden brown.

0 التعليقات:

إرسال تعليق

 
  • عالم المطبخ World Kitchen © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes