المقادير:
علبة بسكويت "دايجيستيف"
150 جرام زبدة ذائبة
4 قطع شكولاطة
4 علب كريمة
4 ملاعق كبيرة كاكاو
4 مغلفات كريمة سريعة الخفق (بدون حليب)
4 ملاعق صغيرة سكر
2 اكياس شكولاطة على شكل كرات للتزيين
الطريقة:
اخلطي الزبدة والبسكويت في الخلاط حتى تصبح ناعمة. ضعي الخليط في صينية (مقاس 10) ثم اتركيها في الثلاجة عدة ساعات. قطعي الشكولاطة إلى قطع صغيرة ثم انثريها فوق خليط البسكويت. في وعاء آخر، اخلطي الكاكاو وكريمة الخفق والكريمة والسكر واخلطيهم. اسكبي الخليط الجديد على البسكويت والشكولاطة وزينيها بأقراص الشكولاطة ثم اتركيها في البراد قبل التقديم.
*****************
The modus operandi of chocolate cake 2014
Ingredients:
Biscuit box " Degistep "
150 g butter, melted
4 pieces Hkolath
4 cans dignified
4 tablespoons cocoa
4 Envelopes decent quick whipping ( without milk )
4 teaspoons sugar
2 bags Hkolath in the form of balls for decorating
Way :
Mix the butter and biscuits in a blender until smooth . Put the mixture into a tray ( size 10) and then leave it in the refrigerator for several hours . Cut the chocolate into small pieces and then Anthreyha mixture over biscuits . In another bowl , mix cocoa and dignified whipping cream , sugar and Akhltém . Pour the mixture on a new biscuit, chocolate and chocolate tablets Zenaha and then leave in the fridge before serving .
علبة بسكويت "دايجيستيف"
150 جرام زبدة ذائبة
4 قطع شكولاطة
4 علب كريمة
4 ملاعق كبيرة كاكاو
4 مغلفات كريمة سريعة الخفق (بدون حليب)
4 ملاعق صغيرة سكر
2 اكياس شكولاطة على شكل كرات للتزيين
الطريقة:
اخلطي الزبدة والبسكويت في الخلاط حتى تصبح ناعمة. ضعي الخليط في صينية (مقاس 10) ثم اتركيها في الثلاجة عدة ساعات. قطعي الشكولاطة إلى قطع صغيرة ثم انثريها فوق خليط البسكويت. في وعاء آخر، اخلطي الكاكاو وكريمة الخفق والكريمة والسكر واخلطيهم. اسكبي الخليط الجديد على البسكويت والشكولاطة وزينيها بأقراص الشكولاطة ثم اتركيها في البراد قبل التقديم.
*****************
The modus operandi of chocolate cake 2014
Ingredients:
Biscuit box " Degistep "
150 g butter, melted
4 pieces Hkolath
4 cans dignified
4 tablespoons cocoa
4 Envelopes decent quick whipping ( without milk )
4 teaspoons sugar
2 bags Hkolath in the form of balls for decorating
Way :
Mix the butter and biscuits in a blender until smooth . Put the mixture into a tray ( size 10) and then leave it in the refrigerator for several hours . Cut the chocolate into small pieces and then Anthreyha mixture over biscuits . In another bowl , mix cocoa and dignified whipping cream , sugar and Akhltém . Pour the mixture on a new biscuit, chocolate and chocolate tablets Zenaha and then leave in the fridge before serving .




0 التعليقات:
إرسال تعليق