تشيليز كبير
المقادير: 1 ½ رطل الأرض لحوم البقر الكعك المنزلق (أو لفات العشاء) الزبدة (لنشر) الملح والفلفل شرائح الجبن الأمريكي (مقطعة إلى 4 مربعات) 1/2 lb لحم الخنزير المقدد (مكعبات) 1 بصلة متوسطة الحجم (مكعبات) فلفل حار، مزرعة خلع الملابس- 3 أكواب أعد مزرعة خلع الملابس 1 ملعقة الكزبرة الطازجة (مفروم) ¼ كوب فلفل جالابينو مخلل (المفروم) 1 طماطم (مقطعة)
تعليمات الطبخ:
الخطوة 1: لجعل مزرعته جالابينو خلع الملابس في الخلاط الجمع بين خلع الملابس مزرعة، والكزبرة، الفلفل جالابينو، والطماطم وحتى مزيج سلس. . تغطية وبردت لساعات قبل التقديم 2 الخطوة 2: كوك لحم الخنزير المقدد في مقلاة كبيرة على حرارة متوسطة تميل إلى المرتفعة حتى احمر ومتموج. استنزاف على مناشف ورقية. يضاف البصل إلى المقلاة مكعبات ساخنة مع الشحوم لحم الخنزير المقدد ويقلى البصل حتى ينضج. إزالة من المقلاة. استنزاف معظم الشحوم عن لحم الخنزير المقدد من المقلاة، وترك حوالي 1 ملعقة كبيرة. الخطوة 3: تشكيل اللحم المفروم في الفطائر الصغيرة. الموسم على كلا الجانبين مع الملح والفلفل. تسخين المقلاة مع ما تبقى من لحم الخنزير المقدد الشحوم للحرارة العالية والمتوسطة. إضافة فطائر الهمبرغر ويطهى، وتحول مرة واحدة حتى تنضج الهامبرغر بالكامل (وصلت درجة الحرارة الداخلية 160 درجة). خلال الدقائق القليلة الأخيرة من الطبخ أعلى كل باتي مع 2 من الساحات الجبن. . مرة واحدة قد ذاب الجبن إزالة من المقلاة الخطوة 4: بينما البرغر والطبخ، وقطع الكعك المنزلق في نصف ونشر الزبدة على الجانب قطع من كل كعكة. وضع قطع الجانب السلبي في مقلاة على نار متوسطة الحرارة منفصلة ويطهى حتى يصبح لونها بنيا ذهبيا في القاع. الخطوة 5: لتجميع تنتشر المتزلجون-طبقة رقيقة من جالابينو-مزرعة خلع الملابس على الجزء العلوي من النصف السفلي من كل كعكة. وضع طبقة من لحم الخنزير المقدد متموج والبصل المقلي على خلع الملابس. وضع همبرغر باتي على البصل ولحم الخنزير المقدد. انتشار طبقة رقيقة من جالابينو-مزرعة خلع الملابس على الجزء السفلي من النصف العلوي من كل كعكة. وضع النصف الأعلى من الكعكة، وقطع الجانب السلبي على الفطائر همبرغر.
*********************
CHILI'S BIG MOUTH BITES RECIPE
Ingredients:
1 ½ lbs ground beef
slider buns (or dinner rolls)
butter (for spreading)
salt and pepper
sliced American cheese (cut into 4 squares)
1/2 lb bacon (diced)
1 medium onion (diced)
Jalapeno-Ranch Dressing-
3 cups prepared ranch dressing
1 tablespoon fresh cilantro (minced)
¼ cup pickled jalapeno pepper (chopped)
1 tomato (chopped)
Cooking Instructions:
Step 1: To make the jalapeno ranch dressing- in a blender combine ranch dressing, cilantro, jalapeno pepper, and tomato and blend until smooth. Cover and refrigerate for 2 hours before serving.
Step 2: Cook bacon in a large skillet over medium-high heat until browned and crispy. Drain on paper towels. Add the diced onion to the heated pan with the bacon grease and sauté until the onion is tender. Remove from the pan. Drain most about the bacon grease out of the pan, leaving about 1 tablespoon.
Step 3: Form the ground beef into small patties. Season on both sides with salt and pepper. Heat the skillet with the remaining bacon grease to medium-high heat. Add the hamburger patties and cook, turning once until the hamburgers are fully cooked (the internal temperature has reached 160 degrees). During the last few minutes of cooking top each patty with 2 of the cheese squares. Once the cheese has melted remove from the pan.
Step 4: While the burgers are cooking, cut the slider buns in half and spread butter onto the cut side of each bun. Place cut side down into a separate skillet over medium heat and cook until golden brown on the bottom.
Step 5: To assemble the sliders- spread a thin layer of the jalapeno-ranch dressing onto the top of the bottom half of each bun. Place a layer of crispy bacon and sautéed onion over the dressing. Place hamburger patty over the onion and bacon. Spread a thin layer of jalapeno-ranch dressing onto the bottom of the top half of each bun. Place the top half of the bun, cut-side down over the hamburger patties
المقادير: 1 ½ رطل الأرض لحوم البقر الكعك المنزلق (أو لفات العشاء) الزبدة (لنشر) الملح والفلفل شرائح الجبن الأمريكي (مقطعة إلى 4 مربعات) 1/2 lb لحم الخنزير المقدد (مكعبات) 1 بصلة متوسطة الحجم (مكعبات) فلفل حار، مزرعة خلع الملابس- 3 أكواب أعد مزرعة خلع الملابس 1 ملعقة الكزبرة الطازجة (مفروم) ¼ كوب فلفل جالابينو مخلل (المفروم) 1 طماطم (مقطعة)
تعليمات الطبخ:
الخطوة 1: لجعل مزرعته جالابينو خلع الملابس في الخلاط الجمع بين خلع الملابس مزرعة، والكزبرة، الفلفل جالابينو، والطماطم وحتى مزيج سلس. . تغطية وبردت لساعات قبل التقديم 2 الخطوة 2: كوك لحم الخنزير المقدد في مقلاة كبيرة على حرارة متوسطة تميل إلى المرتفعة حتى احمر ومتموج. استنزاف على مناشف ورقية. يضاف البصل إلى المقلاة مكعبات ساخنة مع الشحوم لحم الخنزير المقدد ويقلى البصل حتى ينضج. إزالة من المقلاة. استنزاف معظم الشحوم عن لحم الخنزير المقدد من المقلاة، وترك حوالي 1 ملعقة كبيرة. الخطوة 3: تشكيل اللحم المفروم في الفطائر الصغيرة. الموسم على كلا الجانبين مع الملح والفلفل. تسخين المقلاة مع ما تبقى من لحم الخنزير المقدد الشحوم للحرارة العالية والمتوسطة. إضافة فطائر الهمبرغر ويطهى، وتحول مرة واحدة حتى تنضج الهامبرغر بالكامل (وصلت درجة الحرارة الداخلية 160 درجة). خلال الدقائق القليلة الأخيرة من الطبخ أعلى كل باتي مع 2 من الساحات الجبن. . مرة واحدة قد ذاب الجبن إزالة من المقلاة الخطوة 4: بينما البرغر والطبخ، وقطع الكعك المنزلق في نصف ونشر الزبدة على الجانب قطع من كل كعكة. وضع قطع الجانب السلبي في مقلاة على نار متوسطة الحرارة منفصلة ويطهى حتى يصبح لونها بنيا ذهبيا في القاع. الخطوة 5: لتجميع تنتشر المتزلجون-طبقة رقيقة من جالابينو-مزرعة خلع الملابس على الجزء العلوي من النصف السفلي من كل كعكة. وضع طبقة من لحم الخنزير المقدد متموج والبصل المقلي على خلع الملابس. وضع همبرغر باتي على البصل ولحم الخنزير المقدد. انتشار طبقة رقيقة من جالابينو-مزرعة خلع الملابس على الجزء السفلي من النصف العلوي من كل كعكة. وضع النصف الأعلى من الكعكة، وقطع الجانب السلبي على الفطائر همبرغر.
*********************
CHILI'S BIG MOUTH BITES RECIPE
Ingredients:
1 ½ lbs ground beef
slider buns (or dinner rolls)
butter (for spreading)
salt and pepper
sliced American cheese (cut into 4 squares)
1/2 lb bacon (diced)
1 medium onion (diced)
Jalapeno-Ranch Dressing-
3 cups prepared ranch dressing
1 tablespoon fresh cilantro (minced)
¼ cup pickled jalapeno pepper (chopped)
1 tomato (chopped)
Cooking Instructions:
Step 1: To make the jalapeno ranch dressing- in a blender combine ranch dressing, cilantro, jalapeno pepper, and tomato and blend until smooth. Cover and refrigerate for 2 hours before serving.
Step 2: Cook bacon in a large skillet over medium-high heat until browned and crispy. Drain on paper towels. Add the diced onion to the heated pan with the bacon grease and sauté until the onion is tender. Remove from the pan. Drain most about the bacon grease out of the pan, leaving about 1 tablespoon.
Step 3: Form the ground beef into small patties. Season on both sides with salt and pepper. Heat the skillet with the remaining bacon grease to medium-high heat. Add the hamburger patties and cook, turning once until the hamburgers are fully cooked (the internal temperature has reached 160 degrees). During the last few minutes of cooking top each patty with 2 of the cheese squares. Once the cheese has melted remove from the pan.
Step 4: While the burgers are cooking, cut the slider buns in half and spread butter onto the cut side of each bun. Place cut side down into a separate skillet over medium heat and cook until golden brown on the bottom.
Step 5: To assemble the sliders- spread a thin layer of the jalapeno-ranch dressing onto the top of the bottom half of each bun. Place a layer of crispy bacon and sautéed onion over the dressing. Place hamburger patty over the onion and bacon. Spread a thin layer of jalapeno-ranch dressing onto the bottom of the top half of each bun. Place the top half of the bun, cut-side down over the hamburger patties




0 التعليقات:
إرسال تعليق