حلوى المهلبية الهندية

حلوى المهلبية الهندية

المكونات

45 غ مسحوق GITS أو النشاء
500 مل حليب طازج
30 غ سكر
5 غ فستق أخضر
3 غ لوز
0.01 غ زعفران
2 غ زعفران
10 مل هيل
100 مل ماء الورد

الطريقة
1

يُصب الحليب في قدر ويُسخن على النار.
2

يُستمر تحريك الحليب بين الحين والآخر حتى تقل كمية الحليب إلى النصف ثم يُضاف إليه مسحوق النشاء أو الجيتس.
3

يُضاف السكر والهيل المطحون إلى حليب ويُغلى لمدى عدة دقائق أخرى.
4

تُطفأ النار ويترك ليبرد تماماً.
5

تَضاف المكسرات ويوضع في الثلاجة بقوالب لبعض الوقت.

*********************

Indian pudding dessert

Ingredients

45 g powder GITS or starch
500 ml fresh milk
30 g sugar
5 g pistachio green
3 g almonds
0.01 g saffron
2 g saffron
10 ml Hill
100 ml rose water

Way
1

Pour the milk in a saucepan and heated on the fire.
2

Milk continues to move between now and then even less than half the amount of milk then add the starch powder or Gits.
3

Add the sugar and ground cardamom to the milk and boil for several minutes over the other.
4

Extinguished the fire and leave to cool completely.
5

Add the nuts and put in the fridge templates for some time.

0 التعليقات:

إرسال تعليق

 
  • عالم المطبخ World Kitchen © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes